1 octombrie 2022

PUBLICAȚIE DE INFORMARE, OPINIE SI ATITUDINE

Elita scriitorilor tulceni, prezentă la Târgul de carte din municipiu

0 0
Read Time:48 Second

Timp de trei zile, în perioada 15-17 septembrie, la Casa Avramide se desfășoară, în cadrul CartFest Danubius 2022, Târgul de carte la care participă o parte a elitei scriitorilor tulceni din cadrul Asociației Scriitorilor din Județul  Tulcea ,,Aegyssus”, președinte Mircea Marcel Petcu.

Au expus spre vânzare cele mai relevante lucrări următorii prozatori și poeți: Mihai Milian, Ștefan Zăvoiu, Nicolae Ariton, Mircea Marcel Petcu, Viorel Dima ( membru UZPR ), Angela Dumbravă, Olga Văduva, Elena Netcu, Adrian Pall, Victor Baumann, Valeria Hogea, Constantin Bejenaru-Beco, Ioan Gheorghiță.

Din păcate, iubitorii de carte tulceni nu s-au înghesuit să cumpere o carte ( cea mai ieftină având prețul de 20 de lei, mai ieftină decât un pachet de țigări și mult mai ieftină decât o bere ! ). Dar, vorba aceea, ,,De gustibus non est disputandum“; unul este gustul berii, altul gustul țigării și altul ,,gustul” cărților, cu aromă de cerneală tipografică. Poate însă nici locația nu a fost tocmai cea potrivită ! Nu din vina ASJT ,,Aegyssus”…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Please follow and like us:
fb-share-icon0