1 octombrie 2022

PUBLICAȚIE DE INFORMARE, OPINIE SI ATITUDINE

Profesorul Nicolae Ariton ,,a comis-o” din nou !

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

În după-amiaza zilei de joi, 15 septembrie, la Casa Avramide, a avut loc lansarea de carte ( a ,,n-ălea”!) a scriitorului tulcean Nicolae C. Ariton, denumită sugestiv ,,Misterul comorii de la Agighiol”.

,, Lucrarea de față trebuia să fie lansată în iarna 2020, mai exact în februarie, dar a venit pandemia și evenimentul l-am amânat. De ce ,,Misterul comorii de la Agighiol”? Deoarece cu timp în urmă, la Agighiol s-a descoperit o comoară. Nu o comoară prea mare precum cele de pe Netflix, containere cu bijuterii, ș.a.m.d. Este vorba doar de un coif, niște apărători de picioare, un fel de jambiere și genunchere și niște castronașe care sunt cele mai importante deoarece au însemne încă neelucidate, inscripționate. Comoara nu are cine știe ce valoare materială, dar …este o comoară.

Misterul din spatele comorii nu l-am deslușit în această carte, dimpotrivă, ne-am adâncit și mai mult. În schimb există trei scenarii…”- a spus autorul la începutul evenimentului.

Apoi a continuat cu o serie de afirmații la adresa col(r) Lucian Țugui: ,, Această carte nu ar fi fost publicată, cel puțin în această formă, fără sprijinul, ajutorul, sfaturile și intervențiile, în conținut și redactare, ale prietenului Lucian Țugui, căruia țin să-i aduc mulțumiri!”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Please follow and like us:
fb-share-icon0