20 martie 2023

PUBLICAȚIE DE INFORMARE, OPINIE SI ATITUDINE

Dezbatere pe tema calității învățământului tulcean

0 0
Read Time:49 Second

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat, astăzi, 20 octombrie, la prezentarea raportului privind „Starea și calitatea învățământului tulcean 2021-2022“, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean, la sala de festivități a Palatului Copiilor din municipiul Tulcea.

Discuțiile au fost deschise de Viorica Pavel, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, care a prezentat, pe scurt, principalii indicatori care sintetizează activitatea educațională pe anul școlar anterior. În cadrul alocuțiunii sale, vicepreședintele Mihai Huleni a ținut să felicite atât cadrele didactice, cât și elevii, dar și părinții pentru modul în care au contribuit la îndeplinirea performanțelor educaționale pe anul 2021-2022.

„Spun întotdeauna că dumneavoastră, profesorii, faceți parte dintr-o categorie privilegiată pentru că dumneavoastră aveți cele mai mari satisfacții profesionale, prin copiii pe care îi șlefuiți, pe care îi pregătiți pentru viață. Am rămas impresionat de ceea ce am văzut la Gala Excelenței, iar toatele meritele acestor copii vi se datorează și dumneavoastră“, a transmis Mihai Huleni, vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Please follow and like us:
fb-share-icon0