30 ianuarie 2023

PUBLICAȚIE DE INFORMARE, OPINIE SI ATITUDINE

Propunere de proiect: Consiliul Județean Tulcea susține KINOdiseea în turneu

0 0
Read Time:55 Second

În ședința ordinară din această lună, consilierii județeni au aprobat acordul de co-finanțare în vederea realizării și desfășurării proiectului „KINOdiseea on the road” (KINOdiseea în turneu),  respectiv co-finanțarea din bugetul Județului Tulcea în valoare de 22.500 lei în cazul în care proiectul/programul cultural care face obiectul prezentului acord de co-finanțare este declarat câștigător în cadrul apelului de finanțare 1 Investiția I5, PNRR.

În cadrul proiectului „KINOdiseea on the road” (KINOdiseea în turneu), Asociația Culturală Metropolis își propune organizarea unor activități culturale pentru copii, public tânăr și familii. Mai exact, este vorba despre șase proiecții de film în aer liber în Babadag, șase proiecții de film în aer liber la Sulina, două piese de teatru în Babadag, o piesă de teatru pentru copiii din Sulina, trei ateliere de educație cinematografică pentru copiii și tinerii din Babadag, un atelier de educație cinematografică la Sulina, două live eco performance.

Acest proiect își propune să reducă decalajul de acces la cultură între zonele rurale și cele urbane mari prin finanțarea de proiecte culturale în localitățile cu mai puțin de 50.000 de locuitori.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Please follow and like us:
fb-share-icon0